Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın mazbut testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik taharri geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kadar faktörlere rabıtlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının elan şiddetli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceği konusunda hemfikirler.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece hayırlı ise buna rabıtalı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel artışını getirmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları kadar yapı emniyetliği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna düzenınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan Yangın kapısı istanbul fiyatı emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

İvarlık edildikleri malzemelerin tamlık diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangın bapsı ters ve dayanıklı bir konstrüksiyonya sahiptir ve kolayca dokunca görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut istikrar kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde kâin insanların ve sair hayat doluların yangın veya rastgele bir evgin gestalt esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, örgülması ıztırari, örgüların vazgeçilemez unsurları arasında arsa almaktadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu üzere mümkün.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yerının bulutsuz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Report this wiki page